Konfliktrådet Øst

post.ost@konfliktraadet.no

Adresse: Mosseveien 60, 1640 Råde

 

Telefon 69 01 37 70

Konfliktrådsleder Ethel Fjellbakk Wright 47 97 91 47

Tilbyr mekling i

Aremark, Enebakk, Frogn, Halden, Hvaler, Fredrikstad, Indre Østfold, Marker, Moss, Nesodden, Nordre Follo, Rakkestad, Råde, Sarpsborg, Skiptvet, Vestby, Våler og Ås.

 

OBS!

MELDE INN SAK TIL KONFLIKTRÅDET ØST

Konfliktrådet Øst har i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger iverksatt tiltak for å begrense smittefare. Vi holder vårt kontor fysisk stengt inntil videre, men holder vår aktivitet oppe så langt det lar seg gjøre via hjemmekontor.  Fra tirsdag 31. mars gjennomfører vi mekling via telefon eller video.

Det er fullt mulig å melde inn saker, og vi vil opprettholde korrespondanse på telefon og e-post for best mulig å forberede saker og komme raskt i gang når tiltakene opphører.

Har du en sak du ønsker å melde inn direkte kan du gjøre det på vår nettside www.konfliktraadet.no via «knappen» Meld inn en sak til konfliktrådet.

Eller du kan ta kontakt via post.ost@konfliktraadet.no  evn. telefon 69 01 37 70, for eksempel om du ønsker å drøfte om saken din vil egne seg for konfliktrådsbehandling. Om du velger å sende en e-post er det viktig at den ikke inneholder personsensitiv informasjon.